RING OSS - 011-323 28 53

Målare Norrköping

RING OSS - 011-323 28 53

Fasadrenovering

Nyrenoverad stugfasad av målare i Norrköping.

Väder och vind kan slita ordentligt på en fasad och ingen byggnad klarar sig för evigt utan en fasadrenovering. Kontakta oss när din fasad behöver renoveras och du behöver en målare i Norrköping som gladeligen tar sig an jobbet.

Målare i Norrköping lagar din fasad

Att renovera sin fasad kan vara ett stort och kostsamt jobb, därför är det extra viktigt att det blir bra och snyggt gjort. Våra ledord som målare i Norrköping är engagemang, kvalitet och förtroende – något som lyser igenom i våra färdiga projekt och hos våra många nöjda kunder.

Hur vi som målare i Norrköping renoverar din fasad beror på vilken typ av fasad du har. Är det en träfasad behöver lös färg tas bort utan att brädorna skadas. Dåliga eller skadade brädor kan behövas bytas ut och hela fasaden slipas innan man börjar med en noggrann grundmålning. 

Är det en putsad fasad är det viktigt att välja rätt bruk och färg för att få en hållbar yta. Vi är professionella målare i Norrköping och vet precis vad din fasad behöver när vi ser den. Låt oss stå för materialinköp och arbete så vet du att din fasad blir som ny – om inte bättre.

Låt en målare i Norrköping renovera dina fönster

Samtidigt som vi målare i Norrköping gör er fasadrenovering kan vi skrapa och måla era fönsterkarmar – ett jobb många skjuter upp alldeles för länge, vilket försämrar fönsternas skydd mot fukt och väta.

Vi kan även måla dina staket, lekstugan, förrådet eller garaget. Som målare i Norrköping kan du lita på att vi ser till helheten och inte lämnar något åt slumpen. Vi vet vad lite färg kan göra!

Vi utför fasadrenoveringar på såväl privatpersoners villor som företags kontorhus, samt åt kommuner och landsting – så tveka inte att höra av dig med dina frågor om fasadrenovering till oss målare i Norrköping!