RING OSS - 011-323 28 53

Målare Norrköping

RING OSS - 011-323 28 53

Golvmålning

Målare i Norrköping målar golv med grå färg.

De senaste åren har det blivit trendigt att måla sina golv. Vissa typer av golv har vi alltid målat, men de klassiska trägolven i hemmet har länge varit lite ”heliga”. Inte nu längre! Golvmålning är en av sakerna du kan få hjälp med av en målare i Norrköping.

Kontakta oss redan i dag och ställ dina frågor om golvmålning till en målare i Norrköping!

Anlita målare i Norrköping för att måla dina golv

Att måla golvet kan lyfta ett rum och ge en helt ny känsla för utrymmet. Det kan göra att det känns större, mindre, fräschare eller ge en mysigare atmosfär. Som målare i Norrköping hjälper vi dig med rådgivning kring vilken färg som passar just din yta.

Men att måla golvet kräver lite mer än om du målar dina väggar och vill du vara säker på ett bra resultat hjälper vi dig gärna med vår kunskap som målare i Norrköping.

Några saker vi som målare i Norrköping måste ta reda på inför en golvmålning är om det finns fukt i golvet (vanligt i till exempel källargolv) och se till att det är rent och annars tvätta det. I vissa fall behöver golvet en omgång med slipmaskinen innan vi kan sätta igång.

Starka epoxyfärger för golvmålning

Det finns också särskilda färger vi som målare i Norrköping använder vid en golvmålning, som tål slitage bättre än vanliga målarfärger. Om golvet som ska målas är inomhus eller utomhus kan också påverka hur vi jobbar eller hur ofta golvet kommer behöva underhållas. 

Det går också att göra golvet mer halksäkert genom att blanda i ett särskilt pulver i golvfärgen innan din golvmålning, som skapar mer friktion när du går eller springer på ditt målade golv.

Vi som målare i Norrköping kan också hjälpa dig med slitstarka och stilrena epoxyfärger för din golvmålning inomhus.

Kontakta oss, din lokala målare i Norrköping, för din nästa golvmålning!