RING OSS - 011-323 28 53

Målare Norrköping

RING OSS - 011-323 28 53

Målare

Målare i Norrköping som målar en grön fasad.

Om det är en målare i Norrköping du behöver har du kommit till rätt plats. Vi målar dina väggar och fasader och annat som behöver rustas upp mer lite ny färg – tveka inte att kontakta oss för alla typer av jobb som kan göras av en målare i Norrköping.

8 olika jobb vi gör som målare i Norrköping

Vi är väldigt breda i vårt utbud av måleritjänster, något vi är stolta över och vill fortsätta med. Förutom dina vanliga väggar kan vi som målare i Norrköping också erbjuda allt detta:

  1. Vi gör målning på entreprenad.
  2. Vi målar industrier.
  3. Vi målar med Epoxyfärger.
  4. Vi målar dekorationer.
  5. Vi utför våtrumsmålning.
  6. Vi tapetserar.
  7. Vi målar dina fönster.
  8. Vi färgsätter hela rum.

Målare i Norrköping tänker på miljön

För oss målare i Norrköping är miljön en viktig del i det dagliga arbetet. Vii bedriver ett aktivt miljöarbete ihop med våra leverantörer, kunder och kollegor. Vi ska självklart följa de regler och riktlinjer som finns i branschen för målare i Norrköping, men i största möjliga mån gå längre än så och förebygga all miljöpåverkan så gott vi kan.

När vi gör materialval, utformning och användning av produkter, finns det alltid i bakhuvudet att det ska ha en låg miljöpåverkan. Vi som målare i Norrköping strävar efter att avfall skall omhändertas, återanvändas eller återvinnas på ett så miljöanpassat sätt som möjligt, och vi vill minimera användningen och spridningen av ämnen som inte ingår i det naturliga kretsloppet.

Vill du veta mer om våra tjänster som målare i Norrköping? Tveka inte att kontakta oss redan idag!