RING OSS - 011-323 28 53

Målare Norrköping

RING OSS - 011-323 28 53

Om oss

Nybyggda hus som målare i Norrköping varit med att bygga.

Barks Måleri & Dekoration är ett aktiebolag som har funnits sedan år 2000 då det grundades av Ove Bark. Företaget är placerat i vackra Söderköping i Östergötlands län och erbjuder tjänster som målare i Norrköping, Söderköping och Linköping med mer. 

Kontakta oss nästa gång du behöver en målare i Norrköping!

Olika uppdrag som målare i Norrköping

Oavsett om du vill måla dina väggar med vanlig väggfärg eller sätta upp en vacker tapet hjälper vi dig till ett fläckfritt resultat. Dessutom är vi också certifierade för våtrumsarbeten, golvarbeten, epoxyfärger och dekorationsmålning.

Enfärgat eller mönstrat, klassiskt eller modernt – du bestämmer stilen, färgen, materialet – vi sköter utförandet. Vi har lång erfarenhet av många olika typer av projekt som målare i Norrköping. Ta till exempel interiören på Kullerstad gård där vi satte upp vackert skira tapeter som matchade tidsandan, eller de nybyggda Katcha-husen i centrala Norrköping (se bilden ovan), som vann första pris för ”Best residential development” i en stor europeisk designtävling.

Viktigt för oss som målare i Norrköping

Vi har också gjort jobb som målare i Norrköping på olika kontor, vi har målat fönster på gamla industrilokaler, fräschat upp fasaden på gamla slott och gett brandstationen i Östra Husby ett ansiktslyft.

Vi är din lokala målare i Norrköping med omnejd och våra kunder är både privatpersoner och större företag. Några mer kända företag vi varit målare i Norrköping åt är:

  • Colorama Norrköping.
  • Sefab Bygg.
  • Estate Concierge/Prifö.
  • Akon Service AB.
  • Söderköpings Bygg.

Vi som är målare i Norrköping strävar efter att vara lyhörda och flexibla med kunden och kundens önskemål i fokus. Vi lägger vikt vid effektivitet, miljötänk och kunskaper – och våra kunder ska alltid känna sig välinformerade, sedda och hörda, och inte minst nöjda när de anlitat oss som målare i Norrköping.

Kontakta oss om du har några frågor om att anlita oss som din målare i Norrköping eller om du vill ha en offert för ett uppdrag.